Incompany Training

Incompany training is een type training dat speciaal is ontworpen en wordt gegeven voor een bepaalde organisatie. Dit betekent dat de trainingssessies op locatie bij uw bedrijf of op een externe locatie worden gegeven, exclusief voor uw werknemers.

Voordelen op maat gemaakte training

  • Het belangrijkste verschil tussen incompany training en open inschrijving training is dat incompany training is afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van jouw bedrijf. Dit zorgt voor een meer aangepast en gericht trainingsprogramma dat direct relevant is voor de doelen en doelstellingen van jouw organisatie. Aan de andere kant is een open inschrijvingstraining algemener en staat deze open voor individuen van verschillende bedrijven en industrieën.
  • Het belangrijkste voordeel van incompanytraining is dat het een hoger niveau van maatwerk en relevantie biedt, omdat de trainingsinhoud kan worden afgestemd op de specifieke uitdagingen en kansen waarmee jouw bedrijf wordt geconfronteerd. Dit zorgt ervoor dat het trainingsprogramma effectiever is en meer impact heeft, wat leidt tot grotere verbeteringen in prestaties en productiviteit.
  • Bovendien zorgt incompanytraining voor meer interactie en samenwerking tussen werknemers, omdat ze samen kunnen leren en de concepten en vaardigheden die ze hebben geleerd kunnen toepassen op levensechte situaties binnen het bedrijf. Dit bevordert een gevoel van teamwork en eenheid, wat leidt tot betere communicatie en samenwerking binnen de organisatie.

In-Company training biedt ook het voordeel van gemak en kosteneffectiviteit, omdat de trainingssessies kunnen worden gepland op een tijd en locatie die handig is voor jouw bedrijf en tegelijkertijd aan een groep werknemers kunnen worden gegeven. Hierdoor hoeven individuele werknemers niet meer naar een trainingslocatie te reizen, wat zowel tijd als geld bespaart.

In-Company trainingsprogramma's kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en eisen van jouw bedrijf, waarbij de inhoud, duur en leveringsmethode allemaal worden afgestemd op de doelstellingen van het bedrijf. Deze flexibiliteit en aanpassing zorgen ervoor dat het trainingsprogramma zowel relevant als effectief is voor de specifieke uitdagingen en mogelijkheden van het bedrijf.

In-Company training is meestal beschikbaar voor groepen van minimaal 5 deelnemers en maximaal 18 per trainer. Dit zorgt voor een meer kosteneffectieve en efficiënte trainingsoplossing, met het voordeel dat het programma kan worden afgestemd op de behoeften van een specifieke groep werknemers.