CDMP-certificeringstraining

Data & AI
training
Master DAMA DMBoK en behaal je certificaat! Deze datamanagement cursus bereidt je voor op de internationale dama dmbok certificering. Word gecertificeerd in een mum van tijd.
Slagingspercentage
99%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

De Training

Training DAMA dmbok certificering

De vierdaagse DAMA DMBoK certificeringstraining (CDMP) is ontworpen om je uitgebreide kennis te geven van datamanagement en de DMBoK. Deze training bereidt je optimaal voor op het CDMP-certificeringsexamen, dat wereldwijd wordt erkend als het meest gewaardeerde certificaat op het gebied van datamanagement.

Inhoud van de Certified DataManagement Professional training

De behoefte aan datamanagement binnen organisaties is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Niet alleen door de wens om betere, op data gebaseerde beslissingen te nemen, maar ook door meer regelgeving. Deze training voor Certified Data Management Professionals bereidt jou en je organisatie grondig voor op effectief datamanagement.

Behaal de CDMP-certificering

De training DAMA DMBoK biedt een uitgebreide introductie in datamanagement en DMBoK, met als doel deelnemers voor te bereiden op de prestigieuze CDMP-certificering. Dit certificaat wordt algemeen erkend als de meest gewilde internationale erkenning op het gebied van datamanagement.

  • Grondige voorbereiding op het CDMP-examen;
  • Diepgaand begrip van de belangrijkste concepten op het gebied van datamanagement;
  • Analyse van de relatie tussen de DAMA kennisgebieden en hun relevantie voor jouw eigen omgeving.

Voor wie is deze training?

De CDMP-training is bedoeld voor iedereen die actief betrokken is bij data en de doelgroep is breed:

Data en Enterprise Architect, Data Steward, Data Manager, Data Officer, BI Consultants en Developers, Data Quality Consultant, Data Scientist, Data Engineer, Chief Data Officer, Program Manager, Informatiemanager, Data Analist.

Inschrijven

Aankomende Trainingen

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen