Fundamenten van Cyber Security

Data & AI
training
Wat zijn de bestaande bedreigingen in onze steeds digitaler wordende omgeving en hoe krijg je hier controle over.
Slagingspercentage
94%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

Een van de meest prominente urgenties voor organisaties is tegenwoordig cyber security.

Het is niet langer een vaag concept waarover we in het nieuws lezen, maar een reële en zeer aannemelijke bedreiging voor alle organisaties. Van geavanceerde aanvallen waarbij hele databases gegijzeld worden voor losgeld, tot een werknemer die een bijlage van een onbekende afzender opent op zijn laptop die verbonden is met de hoofdserver, het kan hele organisaties lamleggen. Vertrouwelijke en privé-informatie, zowel intern als van externe partners, ligt voor het grijpen. Dit is een harde klap voor het vertrouwen dat een organisatie heeft opgebouwd onder hun klantenbestand en maakt vaak jaren van hard werken teniet. Om nog maar te zwijgen van de hoge boetes die ze moeten betalen voor het gebrek aan cyberbeveiliging.

Daarom heeft Gladwell Academy het programma 'Fundamenten van Cyber Security' ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat organisaties niet alleen op de hoogte zijn van de bestaande dreigingen, maar ook de tools aanreiken om zich te beschermen tegen mogelijke cyberaanvallen. Het programma gaat in op de bestaande bedreigingen in onze steeds digitaler wordende omgeving en hoe deze onder controle te krijgen. Van daaruit geeft het programma handvatten voor het implementeren van veiligheidsmaatregelen, van het opslaan van informatie in de cloud tot wachtwoordbeveiliging. De trainers komen allemaal uit het veld van cybersecurity en zijn actief betrokken bij het implementeren van systemen in allerlei soorten organisaties en het trainen van medewerkers op het gebied van alertheid.

Fundamenten van Cyber Security is beschikbaar in het Engels & Nederlands voor In-Company klanten.

Voor meer informatie over wat dit programma voor jouw organisatie kan betekenen of om een offerte te ontvangen, neem contact op met Marjolein Straathof.

Ons Open Inschrijving programma voor Fundamenten van Cyber Security is momenteel beschikbaar in het Nederlands.