Transformational Leadership

People, Leadership & Culture
training
Verbeter je leiderschapscapaciteiten door het verkennen van je eigen ontwikkelingsdoelen en uitdagingen, je specifieke rol in de veranderende organisatie en het toepassen van leiderschapspraktijken op persoonlijk, team- en organisatieniveau. Diepgaande persoonlijke reflectie en inzichten worden vertaald naar praktische opdrachten om je aan te moedigen te experimenteren, te leren en te zorgen voor onmiddellijk effect in je bedrijfscontext.
Slagingspercentage
99%
Deelnemersbeoordeling

Weet u niet zeker of deze training bij u past?

Onze training advisieur helpt je graag verder.

De Training

In 6 intensieve en persoonlijke trainingsdagen en aanvullende leeractiviteiten ga je diep in op hoe je eigen ontwikkeling je team(s) en organisatie helpt uit te blinken. Met behulp van tools, frameworks en practices helpen we je om uitdagingen op de werkvloer het hoofd te bieden en je vermogen om leiding te geven, te onderhandelen en invloed uit te oefenen te vergroten.

Van reflectie en het onderzoeken van je eigen ontwikkelingsvraag, tot het herkennen en aanpakken van onderstromen en het aangaan van moedige gesprekken; na afloop van dit programma zul je het inzicht en de vaardigheden verwerven om jezelf, je teams en je organisatie naar een succesvolle zakelijke aanpak te leiden.

Door middel van praktijkvoorbeelden, casestudies, simulaties, coachingsinterventies en continu leren en feedback geven leer je om:

  • Je eigen overtuigende en persoonlijke veranderverhaal te formuleren
  • Herkennen van belemmerend en helpend gedrag en hoe weerstand aan te pakken
  • Een veilige basis te creรซren voor effectief teamwerk door de leiding te nemen in moedige gesprekken
  • Ontwikkelingsinitiatieven begrijpen en verwoorden om jouw impact in jouw leiderschapsrol te verbeteren

Voor wie

Deze training is voor startende en ervaren professionals in een leidinggevende rol in een organisatie in transformatie. We vragen minimaal รฉรฉn jaar ervaring in een leidinggevende rol.

Inschrijven

Aankomenden Trainingen

Programma's
Filter 0 resultaten
Trainingen
Locatie
Taal
Aanwezigheid
Geen resulaten gevonden, wis filters om alle resultaten te tonen